Grandado.com is ontstaan vanuit een voorliefde voor technische producten.
De technische producten op de Nederlandse markt worden vaak voor veel geld verkocht. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar technische producten met een lage prijs. Door de ervaring die inmiddels is opgedaan weten wij als geen ander welke merken en leveranciers betrouwbaar zijn en goede kwaliteit leveren.

‘’Het doel van Grandado.com is om technische producten voor iedereen betaalbaar te maken.’’


Breed assortiment
Inmiddels bestaat de webshop Grandado.com de nodige jaren, door de jaren heen is ons assortiment steeds groter geworden. In ons huidige aanbod hebben we een groot aanbod aan smartphone en tablet accessoires voor populaire merken zoals Samsung, Apple en HTC. Verder varieert ons aanbod van kabels, hoofdtelefoons en Bluetooth speakers tot elektronische sigaretten, stappentellers en action camera’s. Hierdoor heeft Grandado.com producten voor iedereen in de huidige samenleving, van huisvrouw tot gadget liefhebber. 

Gemoedelijke bedrijfscultuur
Grandado.com is een organisatie met een hecht team van enthousiaste medewerkers. Samen staan wij voor:

·         professionaliteit
·         Vooruitstrevendheid
·         efficiëntie
·         klantgerichtheid
·         betrouwbaarheid

Verder hechten wij grote waarde aan de relaties met onze werknemers en onze klanten. Hierdoor is een ontspannen maar professionele bedrijfscultuur ontstaan. Al onze werknemers werken hard om u de beste producten aan te kunnen bieden. Sinds onze oprichting hebben wij gestaag de onderneming weten uit te breiden en door onze opgebouwde ervaring hebben we geleerd om de kosten voor onze producten zo laag mogelijk te houden.  

Wij leveren uit het hart van de technische wereld
Grandado.com is ontstaan naar aanleiding van de grote vraag vanuit Nederland naar goedkope technische producten. Wij bieden u de laatste producten op het gebied van gadgets en elektronica direct uit het hart van de tech-wereld, China. Ons grootste krachten ten opzichte van onze concurrenten zijn :

·         De zeer scherpe prijzen
·         Ons grote en gevarieerde assortiment
·         Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop
·         Alleen producten die voldoen aan de Nederlandse maatstaven
 
 
Geen doorberekende kosten, maar gewoon lage prijzen
Het belangrijkste doel van Grandado.com is dat gadgets en technische producten voor iedereen betaalbaar moeten zijn. Om deze reden doen we er alles aan om onze prijzen laag te houden. Door de stabiele connecties die we door de jaren heen hebben opgebouwd kunnen we technische producten voor bodem prijzen aanbieden. Wij zitten direct bij de bron en werken niet met dure tussenpersonen, hierdoor blijven de lijnen kort. Daarnaast is er geen tussenkomst van overbodige groothandels, die groothandel zijn wij namelijk zelf. Doordat u direct bij ons kunt inkopen blijven de producten betaalbaar. Verder proberen wij zo veel mogelijk op extra kosten te besparen. Om deze reden maken we geen gebruik van dure marketing kanalen. Ons doel is om de klanten te laten profiteren en niet de media bedrijven. Hierdoor wordt de gadget markt toegankelijk voor iedereen. Op deze manier hebben wij al veel tevreden klanten geholpen en zijn we groot geworden door mond op mond reclame.  Punten waarop bij Grandado.com verder wordt bespaard zijn:

·         Geen dure reclame campagnes
·         Geen sociaal media team
·         Geen duur winkelpand; 
·         Efficiënte klantenservice per e-mail of telefoon
·         Onbekende merken met hoge kwaliteit
·         Grootschalig inkoop

Door op deze punten op de kosten te letten en de marges laag te houden kunnen we u onze lage prijzen aanbieden.  De vele klanten die u voorgingen zorgen ervoor dat Grandado.com kan draaien op lage marges en grote aantallen. Dankzij het constante uitgebreide maar goedkope aanbod hebben we een succesvolle bedrijfsformule ontwikkelt waarmee we al vele jaren zaken doen.

Lage prijzen maar goede kwaliteit
Wij proberen onze producten zo goedkoop mogelijk te leveren. Dit houdt echter niet in dat u in hoeft te leveren op de kwaliteit van de producten. Onze collega’s in China zijn voortdurend opzoek naar producten met een kwaliteit die wij in Nederland gewend zijn. Alle producten worden vooraf getest en een groot deel van de producten valt tijdens dit proces al af.  Mocht een product toch niet voldoen aan de kwaliteit die we verlangen dan komt hij niet op onze website terecht.