Macbook cover

  • Geplaatst op

Hebt u de MacBook air of Pro gekocht, dan komt u er al snel achter dat het wel zo slim is om er een MacBook cover bij te kopen. Dit prachtige apparaat verdient het om te worden beschermd door een goede macbook cover.


Korte inleiding

De z.g. Haswell Architectuur heeft Apple nogal wat opgeleverd. Met de presentatie daarvan heeft Intel alle fabrikanten de vrijheid gegeven om supersnelle ultrabooks te bouwen. Vooral de accu's met een veel langere accuduur waren een verademing. Zelf bracht Apple de MacBook Air uit in 2008. Dat was de eerste versie en het bleek een ongekend succes. Deze MacBook leek sterk op een ultrabook, dit terwijl de merknaam nog niet eens bestond... Sinds kort zijn ultrabooks weer terug van weggeweest. De MacBook air is dan wel absoluut geen ultrabook, toch was Apple wel de eerste grote fabrikant die de nieuwe hardware van Intel wist te gebruiken in zijn laptops. Apples computers zijn dan aan de buitenkant niet veel veranderd. De binnenkant wel degelijk erg veel!
 


Beschermen met Macbook cover
De bescherming van uw laptop begint aan de buitenkant. De meeste hoezen (ook wel sleeves genoemd) zijn stevig en kunnen wel tegen een stootje. Ze moeten dan ook tegen schokken en stoten kunnen. De cover voor de Macbook is tegenwoordig meer een trendy gadget geworden. Zo kunt u kiezen uit enorm veel soorten kleuren hoezen en printen. Het gevaar daarvan is wel dat consumenten de werkelijke functie van een beschermhoes vergeten. Een trendy hoes wordt er dan maar later bij gekocht... In die trend. De Macbook Air is er in 2 formaten, namelijk 11 Inch en 13 Inch. De Macbook Pro is er in 2 formaten maar ook in 2 soorten beeldschermen. Zo heb je van de Macbook Pro een 13 Inch, een 13 Inch met Retina scherm. Ook is de Macbook Pro cover verkrijgbaar in 15 Inch, en ook in 15 Inch met Retina scherm.
 
Waar op letten bij het kopen van een sleeve?
- Een sleeve, tas of hoes heeft het liefst schuim aan de binnenzijde om schokken te absorberen
- Let op de juiste grootte: wat is de inch van uw laptop?
- Let ook op de stevigheid; kunnen scherpte objecten door de hoes komen?
- De ritssluiting mag aan de binnenkant niet zichtbaar zijn. Deze kan krassen veroorzaken op de computer
- Is de buitenkant waterafstotend?
- MacBooks zijn lekker dun. Dat heeft veel voordelen! Koop daarom niet een te dikke hoes

Bekijk hier ons gehele assortiment Macbook Covers!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »