Jiayu G5

  • Geplaatst op

Jiayu G5 
Jiayu is een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van hoogwaardige smartphone. Het bedrijf bestaat sinds 2009 maar heeft zich vooralnog voornamelijk om haar thuismarkt gericht. Inmiddels is het echter tijd om ook Europa te veroveren met betaalbare telefoons van zeer hoogwaardige kwaliteit.
 
De filosofie van Jiayu
Jiayu is het zat dat mensen veel te veel betalen voor smartphones van slechte kwaliteit, alleen vanwege de naam die op het toestel staat. Daarom richt Jiayu zich niet op uitgebreide marketingcampagnes, maar gewoon op het maken van de beste en meest voordelige telefoons. Want, zo vinden ze bij Jiayu, kwaliteit verkoopt zichzelf.
Wij van Cheaptech zijn het daar natuurlijk helemaal mee eens en daarom hebben we de nieuwste modellen van Jiayu aan onze collectie toegevoegd. Hier zullen we het G5 model wat uitvoeriger bespreken, zodat u zelfs kunt bepalen of de doelstelling van Jiayu gelukt is!
 
Android besturingssysteem
Alle Jiayu telefoons draaien op het welbekende Android besturingssysteem. Daardoor heeft u met deze telefoons gewoon beschikking tot de PlayStore, om al uw favoriete apps te downloaden. De software is dus bekend, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het voordeel van Jiayu is wel dat deze software gecombineerd wordt met een snelle processor en een groot geheugen, zodat het programma als een zonnetje loopt.
 
De G5 van Jiayu, in Basic en Advanced editie
De G5 smartphone is beschikbaar in twee verschillende mogelijkheden, namelijk de Basic en de Advanced variant. Het grootste verschil tussen de twee is het werkgeheugen, dat ook wel RAM-geheugen genoemd wordt. De Jiayu G5 Basis heeft een werkgeheugen 1GB. De Jiayu G5 Advanced heeft het dubbele, namelijk een werkgeheugen van 2GB. Dat betekent dat bij de Advanced versie meer programma’s tegelijk kunnen draaien en de algemene snelheid iets hoger ligt.

Ook wat betreft het opslaggeheugen bestaat er een formaatverschil tussen de Jiayu G5 Advanced en de Basic. De Basic heeft een opslag van 4GB, de Advanced maar liefst 32GB. Het opslaggeheugen is het geheugen voor het bewaren van bijvoorbeeld apps, foto’s, video en andere bestanden. Het formaat van het opslaggeheugen heeft dus geen invloed op de snelheid van de telefoon, maar wel op de hoeveelheid gegevens die u op de telefoon kunt bewaren. Beide varianten van de Jiayu G5 bieden de mogelijkheid om het opslaggeheugen te vergroten met een sd-kaart.

Wij bieden van Jiayu ook de G4 en de S1 telefoons aan, kijk gerust even rond in onze webshop om een keuze te maken.