Accessoires Xbox 360

  • Geplaatst op

Xbox 360 accessoires

 
Microsoft zag dat de Playstation van Sony in de jaren ’90 erg populair was. In 2001 verscheen Microsoft daarom met een eigen console genaamd: Xbox. Deze spelcomputer Deze console had al meteen een optie om dvd’s af te spelen. Daarnaast kon je een abonnement afsluiten om online te kunnen spelen. In 2005 kwam de nieuwe Xbox uit: Xbox 360. Deze console concurreert met de Playstation 3. Het verschil tussen de consoles is de controller, de manier om online te spelen en er zijn spellen die alleen op één van de twee gespeeld kan worden.
 

Controller voor de Xbox:


De controller lijkt op die van de Playstation alleen van de Xbox is die iets groter. De joysticks zitten schuin op de controller. Met de Xbox controller ben je verplicht om met de linker joystick te spelen in plaats van de pijltjes. Daarnaast is de controller voor de Xbox 360 ook draadloos maar die werkt op batterijen in plaats van een accu. Als de batterijen leeg zijn en u bent niet in het bezit van nieuwe batterijen. Dan kunt u wel verder spelen door middel van een USB kabel.
 

Fan ventilator:


Een accessoire voor de Xbox 360 is de ventilator. Deze kunt u aan uw Xbox aansluiten zodat de console niet over verhit raakt. Dus als u veel uren met uw console maakt is dit een noodzakelijke gadget.
 
 

Toetsenbord:


Af en toe moet je een tekst of gebruikersnaam intypen op de Xbox. Dat duurt erg lang met de Xbox controller. Daarom is er een toetsenbord op de markt verschenen die u op uw Xbox kunt vastklikken. Dit gaat erg gemakkelijk en om het toetsenbord te laten werken heeft u verder geen software nodig om hem te installeren.